Scrap-Perra, Höstlig Art journaling

2 kommentarer

Nu känns det verkligen att hösten är här och jag gillar det. Det gäller ju att se det från den ljusa sidan och uppskatta det som finns. Så som en hyllning till hösten så gör jag en art journaling sida. Jag väljer att gå i tonerna av lila och gult och jag visste att jag ville använda mina nya härliga masker från Donna Downey. Det är många lager på lager på den här sidan. Jag började med att mista i lila och gult och byggde sedan på med gesso och akrylfärger. Och fick fram den här sidan. Längst ner i inlägget hittar du en video som visar steg för steg hur jag gjorde. Men lite närbilder och förklaringar kommer ju också.

De mister jag använda var vattenlösliga och då får man tänka på att det jag har ovan på kommer att dra åt sig färgen och lösa upp den in under. Men mig gör det inget, jag gillar effekten. Som i det här hörnet. Det blev så bra.

För att bryta av färgen lite och få lite mer struktur som avviker så valde jag att ta en die-cut och limma på. Lite doodle på den gör stor skillnad.

Om man är en hamster som jag så blir man så glad när man hittar en bit tyll som väntar i lådan. Den limmades på och så lite mer färg. Det här kommer jag göra mer.

Ibland när jag håller på och kladdar har jag tags, eller andra små pappersbitar bredvid och kladdar av lite färg när det blir för mycket. Idag hade jag tur som hittade en tag som redan var kladdad och klar i samlingen som passade perfekt.

Något som är kul med masker är att när man sprayat på ett ställe så kan man vända på masken och trycka av den någon annanstans. Man får då ett omvänt mönster. Tycker Donnas blomma gör sig bra på det här viset.

Om du vill se hur jag gjorde så tittar du på det är klippet:

Då jag gjort detta inlägg för Scrap-Perras shop så finns inlägget även där med fullständig information om de produkter jag använt mig av.

Annonser

2 thoughts on “Scrap-Perra, Höstlig Art journaling

  1. Det är så kul att se dina filmer, jag kan inte nog tala om hur inspirerande och lärorika de är. Jag ser så i fram i mot att träffa dig på fredag, har massor med frågor till dig 😀

    http://mariasmix.se

  2. Loved your video, Camilla. It’s nice to see your process from start to finish

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s